UA-111342831-1

LIPOMASSAGE


Lipomassage is een nieuwe techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen, en buik strakker wordt


LIPOMASSGE

Lipomassage

FIGUURCORRECTIE

Lipomassage is een nieuwe techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen, en buik strakker wordt. Door de stevige en diepe massagetechnieken verbetert de doorbloeding en wordt de huid mooier en de omvang minder. Tevens helpt de behandeling het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht.

Mobirise

Lipomassagebehandeling
De behandelingen duren ongeveer 30 minuten. En worden in principe uitgevoerd in een serie van 10 behandelingen, verspreid over 5 weken.
U wordt op verschillende plaatsen opgemeten en als u dat wilt, gefotografeerd voordat u met het programma begint. Na een aantal behandelingen wordt dit herhaald zodat u uw vooruitgang kunt volgen. In overleg zal bepaald worden welke zones behandeld zullen worden.
In een speciaal voor lipomassage ontwikkeld cliëntendossier worden uw gegevens, behandelingen en voortgang geregistreerd.
Gedurende de behandelingsperiode kan gebruik gemaakt worden van speciale gels van NAQI®:

– Lymphe gel
– Body toner
– Body slimming

NAQI® Body toner en Body slimming-gels zijn zeer geschikt voor thuisgebruik om uw behandeling te ondersteunen. Deze producten kunt u in de praktijk bestellen.
Door lipomassage te combineren met Personal Training en gezonde voeding kunt u nog betere resultaten boeken. 

Tarieven lipomassage

VAN EEN TEVREDEN KLANT ...

Toen Marco zijn kennis uitbreidde met lipomassage heb ik het meteen geprobeerd. Het is me zeer goed bevallen en heb het gedaan in combinatie met fitness, ook begeleid door Marco. Ondanks dat het niet geheel pijnloos is (op bepaalde plekken), kan ik het echt aanbevelen. De techniek vereist een stevige en diepe massage zodat de huid strakker wordt. Ik heb zeker resultaat behaalt!

Irene van Eijk – Rijnsburg

Adres praktijkruimte

Johannes Poststraat 20
2231 HZ Rijnsburg

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 09:00 - 15:00 Liever niet

Heeft u een vraag ? ... 

Copyright (c) 2017 Marco Notenboom Massage & Health.
Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden.
Website ontwikkeld door Web Adapt.