UA-111342831-1

Marco Notenboom


Lees meer over mij en over hoe ik ertoe gekomen ben om met  Notenboom Massage & Health
te beginnen


MARCO NOTENBOOM

Over mij

Ik ben Marco Notenboom. Geboren juli 1979 te Rijnsburg. Ik ben van jongs af aan al bezig met sport. Zo begon ik op mijn negende met schaatsen. Bij schaatstraining kwamen al veel andere sportvaardigheden aan bod zoals; wielrennen, hardlopen, krachttraining en skeeleren. Rond mijn twintigste begon ik met voetbal en fitness. Mede door het beoefenen van al deze sporten werd mijn interesse gewekt voor gezonde voeding, opbouw en herstel van spieren, goede houding etc. Nog altijd ben ik dagelijks bezig met sport, gezonde voeding, workshops en massagecursussen. Kortom genoeg kennis en ervaring om anderen te kunnen helpen bij het verminderen van klachten, verbeteren van lichaamshouding en een gezondere lifestyle.

Mobirise

Een aantal jaar geleden heb ik besloten om van mijn hobby’s mijn werk te maken. Ik ben begonnen met een opleidingen voor Fitnesstrainer A en B. Kort daarna ben ik ook aan de slag gegaan als Fitnesstrainer. Tijdens deze baan volgde ik de opleiding Sportmassage. Na het afronden hiervan, heb ik besloten om een massagepraktijk te beginnen en Personal Training aan te bieden.

Inmiddels heb ik mijn kennis flink uitgebreid door diverse cursussen met succes af te ronden zoals Stoelmassage, Dynamic Taping, de opleiding SportZorgMasseur en de cursus Triggerpoint Therapie. En heb heel wat ervaring opgedaan zodat ik mijn cliënten op een goede manier kan behandelen, te laten ontspannen en te helpen bij het behalen van hun doelstellingen.

Heeft u een lichamelijke klacht of wilt u gewoon even ontspannen? Of bent u op zoek naar een personal trainer?
Neem dan a.u.b. contact op of plan online een afspraak.

Adres praktijkruimte

Johannes Poststraat 20
2231 HZ Rijnsburg

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 09:00 - 15:00 Liever niet

Heeft u een vraag ? ... 

Copyright (c) 2017 Marco Notenboom Massage & Health.
Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden.
Website ontwikkeld door Web Adapt.