UA-111342831-1

PERSONAL TRAINING


Als personal trainer streef ik naar een verantwoorde manier van trainen zonder risico van blessures en overbelasting. Je kunt je doelstellingen ook halen zonder afgebeuld te worden


PERSONAL TRAINING

Personal Training

BEREIK SAMEN JE DOEL!
Als Personal Trainer vind ik het belangrijk dat mijn klanten iets doen wat ze leuk vinden. Veel mensen vinden sport niet leuk, en houden het niet lang vol. Ik zie het daarom als een uitdaging om erachter te komen wat mijn klanten wel leuk vinden. Daarna probeer ik te zorgen dat het leuk blijft door verschillende trainingsvormen af te wisselen. Verder geef ik handvatten mee voor gezonde voeding. Ik geloof niet in diëten. Maar wel in kleine aanpassingen in je voedingspatroon die ervoor zorgen dat je afvalt zonder jojo effect.
Als personal trainer streef ik naar een verantwoorde manier van trainen zonder risico van blessures en overbelasting. Je kunt je doelstellingen ook halen zonder afgebeuld te worden.

Mobirise

Revalidatie
Ook kunt u bij mij terecht voor revalitie of hersteltraining. Bijvoorbeeld na een operatie of een blessure. Daarnaast begeleid ik op dit moment iemand die een hersenbloeding heeft gehad. Door de combinatie van krachtoefeningen, rekoefeningen, massage en ontspaningsoefeningen heeft hij flinke verbeteringen doorgemaakt op het gebied van lopen, bewegen en lenigheid. Wilt u weten of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.

Tarieven Personal Training

VAN EEN TEVREDEN KLANT ...

Ik ben heel blij dat ik Marco gevonden heb! Hij begeleidt me zeer goed en weet me op de juiste momenten te motiveren om toch net dat stapje verder te gaan. Hij heeft een heel stappenplan uitgestippeld. Hij controleert altijd of je de juiste houding hebt tijdens het gebruik van de apparaten. Daarnaast heeft hij ook verstand van voeding en komt regelmatig met tips of zelfs met recepten. Ik ben in een jaar ongeveer 15 kilo afgevallen 😉. 

G. van Loenen – Rijnsburg

Adres praktijkruimte

Johannes Poststraat 20
2231 HZ Rijnsburg

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 09:00 - 15:00 Liever niet

Heeft u een vraag ? ... 

Copyright (c) 2017 Marco Notenboom Massage & Health.
Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden.
Website ontwikkeld door Web Adapt.