UA-111342831-1

REVIEWS NOTENBOOM MASSAGE


Zeer nette en ruime massage ruimte. Goede behandeling. Je voelt je gelijk op je gemak bij Marco. Hij luistert goed naar wat je klachten zijn.


Namens mijn cliënten ...

Een greep uit de feedback van mijn klanten die één van de volgende behandelingen hebben gehad : Ontspanningsmassage, Sportmassage, Stoelmassage
Blessurebehandeling, Dynamic Taping, Lipomassage en Personal Training

Ik ben nu 4 keer geweest voor een massage, het is echt aan te bevelen.
Normaal heb ik (mede door mijn beroep) veel hoofdpijnklachten, waarschijnlijk uit mijn nek en schouders vandaan.
Sinds ik bij Marco onder behandeling ben heb ik geen hoofdpijn meer gehad en daar ben ik heel blij mee.
Het is 45 min relaxen en als je specifieke klachten hebt verdiept hij zich daarin om je zo goed als mogelijk te kunnen behandelen.
Top!

Ik heb pas de IJsselmeer route gefietst ( 260 km) ! Met sport4hope.nl voor de stichting " als kanker je raakt " en als voorbereiding voor deze lange rit , massage gehad bij Marco !
Normaal al spierpijn na een voetbal wedstrijd , maar nu bijna geen last gehad , terwijl ik normaal niet verder fiets dan 40 / 50 km .
Lekker ontspannen massage , bedankt Marco ! 

Al jaren loop ik met schouderklachten . Ben er in september zelfs aan geopereerd. Ik loop ook bij fysiotherapeut maar ben inmiddels nu ook paar keer Door Marco behandeld. Zowel de stoelmassage als gewone massage zijn aan te bevelen . Marco neemt de tijd en behandelt op een zeer professionele manier. Het proberen waard.

Vandaag stoel en ontspanningsmassage gehad bij Marco. Had last van mijn nek en voelt nu al stuk beter, ik kom zeker terug!

Zeer nette en ruime massage ruimte. Goede behandeling. Je voelt je gelijk op je gemak bij Marco. Hij luistert goed naar wat je klachten zijn. Bij mij zijn dat mijn nek en rugklachten. Ik kom 1 keer in de 2 weken bij Marco voor een heerlijke en vooral ontspannende massage

Ik ben heel blij dat ik Marco gevonden heb! Hij begeleidt me zeer goed en weet me op de juiste momenten te motiveren om toch net dat stapje verder te gaan. Hij heeft een heel stappenplan uitgestippeld. Hij controleert altijd of je de juiste houding hebt tijdens het gebruik van de apparaten. Daarnaast heeft hij ook verstand van voeding en komt regelmatig met tips of zelfs met recepten. Ik ben in een jaar ongeveer 15 kilo afgevallen 😉.

G. van Loenen – Rijnsburg

Adres praktijkruimte

Johannes Poststraat 20
2231 HZ Rijnsburg

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 09:00 - 15:00 Liever niet

Heeft u een vraag ? ... 

Copyright (c) 2017 Marco Notenboom Massage & Health.
Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden.
Website ontwikkeld door Web Adapt.