UA-111342831-1

SPORTMASSAGE


De Sportmassage heeft als doel die spieren te masseren die het zwaarst worden belast voor een betere doorbloeding en extra stofwisseling waardoor vermoeidheid en spierpijn worden voorkomen en voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden


SPORTMASSAGE

Sportmassage

OOK ALS JE GEEN LAST HEBT!

Vermoeidheid en/of overbelasting kunnen klachten aan de spieren veroorzaken. De sportmassage richt zich op de verbetering en het onderhouden van de conditie van de spieren. Tijdens de sportmassage wordt de doorbloeding verhoogd, waardoor afvalstoffen sneller uit de spieren afgevoerd kunnen worden en voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen. Hierdoor treedt een sneller herstel op en neemt de prestatie toe.

Mobirise

De Sportmassage heeft als doel die spieren te masseren die het zwaarst worden belast voor een betere doorbloeding en extra stofwisseling waardoor vermoeidheid en spierpijn worden voorkomen en voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden.

Tevens wordt de coördinatie verbeterd, waardoor de kans op letsel en ongevallen verkleind wordt. De spieren zijn beter bestand tegen grote kracht die er tijdens het sporten op uitgeoefend wordt. De sportmassage kan voor iedereen geneeskrachtig werken zoals bij spierpijn door een verkeerde beweging.

Natuurlijk bepaal je zelf welk deel van je lichaam je gemasseerd wilt hebben; rug, nek, benen voor en/of achterzijde.
De keuze is volledig aan jezelf.

Tarieven sportmassage

VAN EEN TEVREDEN KLANT ...

Ik heb pas de IJsselmeer route gefietst ( 260 km) ! Met sport4hope.nl voor de stichting " als kanker je raakt " en als voorbereiding voor deze lange rit , massage gehad bij Marco !
Normaal al spierpijn na een voetbal wedstrijd , maar nu bijna geen last gehad , terwijl ik normaal niet verder fiets dan 40 / 50 km .
Lekker ontspannen massage , bedankt Marco !
Nico van Klaveren

Adres praktijkruimte

Johannes Poststraat 20
2231 HZ Rijnsburg

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 09:00 - 15:00 Liever niet

Heeft u een vraag ? ... 

Copyright (c) 2017 Marco Notenboom Massage & Health.
Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden.
Website ontwikkeld door Web Adapt.